Strömsbro IF vs. IK Sätra 1-13

”Okey…då har jag vaknat upp, jävla skit-morgon. Hur mår din bror?” kl 10:12 den 11 december 2010 till Johan Hallgren. SMS

 

Det var det första jag gjorde och tänkte på efter de vanliga toa-rutinerna… Per Hallgren. Och våra utvisningar. Det var som en mur framför mina ögon. Jag såg inget annat. Jävla skit-match. Vi skämmer ut oss. Och en spelare far så illa att han (Per) måste uppsöka sjukhus. Bedrövligt! Redan innan den smällen hade han åkt på en till tackling, vid IK Sätras avbytarbås. Det såg inte heller bra ut. Illa, men en svårdömd situation där Per först tappar fästet i golvet samtidigt som Strömsbros spelare kliver fram. Det slutar med att Per glider in i SIF-spelarens armbåge… Min favoritspelare i Sätra, så illa mottagen… Efter matchen gick jag inte till Per, jag trodde att de redan hade åkt upp (sjukan) men när jag tackade IKS matrialare berättade Larssa att han låg inne i omkl rummet med svår yrsel och värk i huvudet….

 

Jag sitter i köket, och stirrar rätt ut genom fönstret… vad fans ska jag skriva????????? Jag som brukar ha så lätt för det… det bruka flöda på, orden bara kommer. Men nu är det tomt.

 

Jag kan väll ta nått om matchen då. I första perioden har vi mycket boll och skjuter mycket, men Sätras målvakt Marcus Leppänen är rena väggen. IKS hade ett väldigt snabbt bolltempo, och spelade ganska enkelt. Men de är så väl inkörda på sitt system. Bra spel, men vi ska inte glömma att vi faktiskt var bra i början av matchen. Vi tappar allt när Bobby får 7 minuter och Sätra gör 4a mål. Nu såg inte jag vad som hände, men som jag upplevde det fällde Bobby Tomas Jansson och skulle be om ursäkt, domaren höjer handen, för 2 min, jag kollar ner i blocket för att se vilka som skall spela. Det blir ett jävla liv och diskussion, får höra att han tagit ett hårt grepp i nacken på någon. Vad man än får utstå på plan, så får man inte skada andra, eller göra någon illa. Makkan får ingen hjälp och ett bedrövligt boxplay.

 

Vi tappar matchen helt, och jag vet inte vad jag skall göra mer än att säga inför alla att vi måste avsluta matchen snyggt och försöka vinna sista perioden. Och inget jävla skit! Då kliver Fredrik Eriksson ”Cápten” in efter 4 min spel och sänker Per Hallgren… På Scott Stevens vis. Nu vet ju inte jag om det var meningen att det skulle ta så illa, men den proppen vad faktiskt bland de brutalaste jag sett inom innebandyn.

 

Matchen slutade 1-13, totalt denna säsong på två matcher 24-4 till IK Sätra.

 

De spelare som var bäst i Strömsbro var Jocke Sjölund, Philip och Anton Mellqvist. Och jag ångrar mig som fan att jag inte tog ut Johan Hallgren i truppen. Han och Tobbe är de som sätt bäst/hetast ut på träning, tillsammans med Makkan. Det kommer att ske förändringar på träningarna i juluppehållet.

 

Plus / Minus

Jag orkar inte skriva alla, den som var bäst i det i första perioden (när matchen levde1-3). Bobby var inte inne på något framåt eller bakåt. Sämst var Ryman ett framåt och tre bak.

Målskytt
1-3; Joakim Sjölund. Ass. Anton Mellqvist 
Skott: 29-33

Nu ska jag och familjen åka till köpis och leta klappar, men bilder från IS Saga matchen och denna match läggs ut under helgen, troligtvis söndag.