Innebandyhelg

2011-01-27

 

 

Det blev en riktig innebandyhelg. På lördagen for vi med Strömsbro till Giganten för att spela säsongens viktigaste match mot Ljusdal. Matchen slutade 8-3.

 

På söndagen gick jag och min sambo till nynäs på förmiddan för att se Strömsbros b-lag mot det laget jag tränade i början av säsongen, Andersbergs IBK. Och det blev en festlig match som bjöd på många fina prestationer. Oliver Enman, en riktig trollgubbe snurrade friskt med SIF vid sitt ena mål, samt Jesper Håkansson. Han tog bollen från eget mål gick igenom hela AIBK och näta. Snyggt. Johan Hallgren ropade jag på ganska mycket under matchen. För jag vet hur mycket han vill göra mål, men får inte in bollen. Men det kommer att lossna.

 

De som utmärkte sig i matchen i Strömsbro var Håkansson och Cederman. I Andersberg var det Oliver Enman och Felix Tuné Gagnefur. Det var grymt kul att se AIBK, De har gått framåt, det såg ganska bra ut. Synd på de utvisningar de drog på sig när Strömsbro tog över matchen.

 

Matchen slutade 9-8

 

Senare på kvällen åkte hela familjen till Jernvallen för att se derbyt mellan Alba och Aston. Jag hade sett fram emot en tajt kamp med många närkamper och lite intensitet. Men jag upplevde matchen lite avslagen. Alba spelade väldigt bra, grymt samspelta och en tydlig spelidé. Aston hade för kvällen inte mycket att sätta emot. Jag tar mer mig mycket av den matchen. Hur de agerade vid frislag, powerplay och boxplay.

 

Matchen slutade 6-2 till Alba.

 

På lördag väntar en till viktig match, vi har nog bara sådana kvar. Alunda kommer på besök, 1600 på nynäs. Väl mött!!

 

 

./Coach