ASTON VS BOLLNÄS 5-4

Vinst hemma igen, mot Bollnäs efter en dipp som verkar vara våran melodi. Vi vinner med fem fyra efter en sista period som var osannolik spännande. Vi tappade en tre noll ledning till tre två, sen fyra två till fyra fre, sen gick vi ifrån igen till fem tre men de hakade på igen till fem fyra. Men vi klarade av det. Vi tappade aldrig ledningen vilket var skönt.

 

1a.

Vi ställer upp lågt med våran topp i 221 systemet för att lurpassa lite på motståndarna och vänta på deras initiativ. Vi är mycket stabila där vi ligger och har ett hyfsat bolltempo i anfallen. Efter halva perioden gör Ahlström ett noll och det kändes naturligtvis mycket bra. Vi har fullständig kontroll, vi var ganska bra.

 

2a.

Vi ligger kvar i våra positioner och äger även andra perioden. Men bollnäs har lite mera boll men är inte alls farliga. Halling bryter ett anfalls försök från motståndarna och accelererar ifrån två Bollsnäs spelare och avancerar mot målet. Fintar skott men spelar delikat över till Pärra som skjuter direkt och två noll på tavlan. Innan perioden blåstes av han Ahlström med att göra sitt andra till tre noll.

 

3e.

Inget man vill skriva mycket om. Vi beslutar att gå upp och pressa deras halvdåliga backar men det straffar oss. Vi spelar bäst när vi är lite mera avvaktande. Men sista halvan av matchen var bedrövlig. Men vi reste oss och lyckades vinna med lite nöd.

 

Matchens Polly; Deras målvakt. Ahlström har öppet mål för att raka in den men målisen gör en kanon räddning, det ska vara mål.

 

Matchens kung; Ahlström, Pärra, Phille. Kedjan var inne på samtliga mål frammåt, inget bakåt. Ahlström gör tre mål. Starka tillsammans, de har även synts på träningarna.

 

Matchens Foppa; Hallings agerande vid två noll målet.

 

Matchens kämpe; Första kedjan. Krigade matchen igenom.

 

Målskyttar;

1-0   Ahlström ass Pärra

2-0   Pärra ass Halling

3-0   Ahlström ass Persson

4-2 Phille ass Ahlström

5-3 Ahlström ass Pärra

 

Laget;

Ahl

Pärra – Phille

Dogge – Tony

 

Proos

Wick – Hedda

Halling – Persson

 

Jeppe

Kim – Skråmo

 

Jernberg

Extra;

Morell, Andreas Ehn Engvall, Näslund. Matte Nilsson