Inför Uppsala (hemma premiär 1/10)

Okey… förlust i premiären mot Lesjöfors. Med 4-2. Vi startade bra med mål efter ca 30 sekunder, men resten var okey. Jag var inte med på matchen men det jag har fått berättat för mig är att deras målvakt var väldigt lyckosam, och att domarna var det inte alls lika mycket. Men vi tar nya tag och satsar mot en ny premiär, hemma. Jernvallen skall på lärdag koka, av revanschlusta!

 

I veckan har tempot varit riktigt bra. Snacket på träningarna ökar hela tiden, lika så med närkamperna. Intensiteten är hög. Så på måndagen mötte jag ett lätt irriterat lag, där vi som sagt var låga efter matchen. Så tempot och koncentrationen var på topp, samtliga var taggade. Jag och Johan går ibland runt och små myser när det spelas bra. På tisdagen, alltså igår genomförde vi ett hårt fys pass följt av en hård träning i form av smålag spel och många övningar med långa löpningar.

 

Laget inför matchen mot nykomlingarna Uppsala är intakt. Det var varit lite snuvigt och skavanker men Viktor Olsson verkar frisk och Proos blir starkare och starkare. Nu laddas det för fullt med träning imorrn då vi kör powerplay och boxplay med inslag av frislag. Nu ska vi ta hem årets första hemmamatch på ett fulltsatt(?) jernvallen.

 IBK Aston vs. Uppsala IBK 14.00 Jernvallen

På återseende

 

cm