Änteligen!

Hårt jobb lönar sig.

Äntligen kom 3 poängaren som vi jagat så länge men haft oturen att tappa med stolpe ut.

Efter en trevande inledning lossar Danne bössan ifrån halva plan och 0-1 är ett faktum. Åldringen Bobby vill inte vara sämre, strax efter o avlossar han ett likadant i samma maska och de lyser 0-2 på tavlan. När sen Mellqvist sätter 3:an tar KFUM timeout. Dom är i gungning o Flyers visar upp en grymt bra innebandy. Efter timen rycker Falun upp sig o rubbar vårat spel men vi förlitar oss på en grym defensiv. Samma def som vi visade i Mora men skillnaden nu är att vi vågar pressa deras boll hållare.
Vi slarvar lite i slottet o släpper några enkla diagonalare som HAMPE får reda ut. Hampus gör en grym match och har stor del i vår seger, killen släpper bara 2 mål. Efter 2 perioder står det 1-4 efter att Koho har nätat.Och vittringen på 3 poäng känns i truppen. Vi gör lite taktiska förändringar som bär frukt i tredje. Falun trycker på o slarvar i sitt försvar. Mellqvist får sprätta upp sitt andra mål och fastställer slutresultatet 2-5.
Med små förändringar har Daniel Antonsson lyckats effektivisera spelet över hela plan. Vi kör på 2 femmor hela matchen och det finns ändå kraft kvar efter matchen.
Det är självklart lättare att spela med ledning och vara pigg efter seger.
Men det är inte ett dåligt lag vi möter utan det är Flyers som bestämmer...
Nu sätter vi en grym träningsvecka och justerar på dessa små detaljer som gör skillnad, så spelar vi hem nästa 3 poängare på fredag mot Saik.

Kommentera här: