Nästan!

Kais Mora - Flyers 6-4
-
-
-
Första perioden var mycket svängig, vi spelade ett disiplinerat försvarspel där vi jobbade stenhårt i våra positioner. Det spelet är ett nytt som vi försöker jobba fram med hjälp av resursen Daniel Antonsson.
-
-
-
Framåt lyfte vi upp Jhann å Jimmy till forwards vilket blev ett lyckat drag. Båda blev målskyttar. Antonsson märkte att Moras målvakt väldigt enhänt. Så vi började skjuta på den svaga sidan, vilket resulterade i några lätta kassar.
-
-
-
Vi leder efter första med 3-4.
-
-
-
I andra perioden dirigeras försvarspelets detaljer en aning. Det var fullständig fokus på det. Vi ligger tajt då Mora har bollen lätt 17 min, dom spelar runt, runt, runt. Skotten går i täck eller på Hampus. Vi släpper in första kassen efter 16 min. Vi har några kontringar, nått stolpskott. Vi får en 2a å släpper in 5-4 med en min kvar.
-
-
-
Tredje lyfter vi positionerna ytterligare. Vi jobbar mot att kvotera såklart, men orken finns inte riktigt på topp. Försökte mublera om, flyttade upp forwards... Det räckte inte denna match.
-
-
-
Det är ju svårt att åka upp till Mora med tio man och spela mot ett ungt och hungrig Mora. Dom spelade bra, kvalité i spelide å passen. Pressade på bollhållare över hela banan. Vi slog ifrån oss för lätt och för snabbt.
-
-
-
Jag Anders och Daniel pratade i bussen hem om framtiden och planeringen. Det ser grymt ljust ut, vi får inte glömma att det är nytt för samtliga dehär året, vi ska hävda oss. Ja menar...6-4 mot mora med tio man. Det är grymt starkt.
-
-
-

Vi tar nya tag i veckan med ny info. Tre bra träningar, sen ska vi åka till lugnet å överraska !

Kommentera här: