Nya spelare, samma visioner

Spelarna i fråga är;

Pär Emil Johansson C, f88, GGIK Mattias Proos Fw, f89, IK SÄTRA/GGIK Johan Luggen Gustafsson B, f92, Runsten

Luggen vänder hem igen efter en kort sejour i div1 klubben Runsten. Pusslet föll inte riktigt på plats där och valde att komma tillbaka till Flyers och avsluta det som påbörjades för snart ett år sen. Johan var då forward, men i laget nu kliver han in som back.

Mattias Proos, gick från IBK Aston förra året till Sätra och slussades upp i GGIK i Allsvenskan för att prova den nivån. Mattias är en gammal bekanting som är fostrad i Rallarbo innan klivet till Aston. I många säsongsupptakter har det ryktats om denna man att han skall komme "hem" och nu var det tydligen dags. jäbligt skoj!

Pär Emil Johansson och en riktigt skön snubbe, vi blev bekanta i Aston där han och Mattias Nilsson figurerade bakom hyssen. Stark markeringsspelare var han där och då, i Flyers får han lov att kliva fram och bli mer pruduktiv och ligga bakom och ge understöd till sina yttrar. Grymt tillskott !

Med dessa tre herrar får vi nu ett slagkraftigt lag igen och kan börja hoppas... men inte på serieseger direkt, utan att klara kontraktet. Vi har hamnat i en svår situation där vinsterna uteblivit och botten träsket blivit vår swimmingpool. ¨

Varmt välkommna till Strömsbro IF och tack till Anders Söderberg som gjort detta möjligt samt till GGIK!

Nu skall vi dra oss därifrån och blicka framåt!

Forza Flyers!!

Kommentera här: