Inför Sundsvall Hemma (Vallbaskskolan)

Inför Sundsvall hemma (Vallbackskolan)

Vi har spelat mot Saik p16, vi förlorade med 4-2. Vår sämsta match för säsongen… period1 var en katastrof! Där syntes inget som har med Flyers att göra. Tack vare Alfons gjorde Saik bara 4mål, han var strålande. I mitten av andra rycker vi upp oss, men matchens tredje stjärna var han lika formidabel. Saik målvakten. Tredje perioden har jag inget minne ifrån, den rann liksom bara förbi. Vi fick ett tydligt bevis på att det är svårt att reparera en kass period, vi tog över matchen totalt i 9minuter av 2a. Men det var för sent, och för dåligt av oss. Den matchen skulle vi ha vunnit. Vi får begrava förlusten men aldrig känslan. I returen ska vi vinna! Under dom nio minutrarna visade i pondus, vi tog kampen, stod upp för varandra och lät bollen göra jobbet.

I Ankarsvik hade vi 17minuter, mot Runsten 30minuter som var bra, och nio mot Saik. Enormt ojämna är vi.

Matchens kung; Leo Hall
Matchens kämpe; Elias Pettersson och Martin Linder
Matchens Foppa; Casper Olsson, innan han gjorde sin första kasse på flera år.
Matchens Polly; Alfons Eriksson, flera häftiga räddningar och bra utkast.

---

Veckorna som gått fram till nu har varit upp och ner. Skador/sjukdomar har avlöst varandra. Isak Martelleur har lämnat över kaptensbindeln till Daniel Persson. Vi har fortsatt att nöta spelet och försökt haft lite kul. Min bedömning och erfarenhet av laget är att vi nu skulle vara redo för våran första träningsmatch, i det bästa av världar. Nu är vi där vi är, vi möter ett starkt lag i Sundsvall. För att undvika bli en slagpåse i serien måste vi denna match vara på tå från start. Som mot Ankarsvik, och sen orka hela matchen. Jag tror Sundsvall blir bollförande, men det ska inte göra något. Vi i Flyers vet vart vi är och var vi står. Men att kämpa, och förstå vad man kämpar för är en skillnad.

Det är inte bara för resultatet på tavlan, eller att hamna i matchprotokollet. Utan för personen som står bredvid en… för den som skjutsar oss till träningarna, för lagkamraten som ser till att hinna göra läxorna för att kunna närvara på våra träningar. Man ger sitt yttersta för man vet att den man ska byta med kommer göra samma sak när den spelar. Spelidé och taktiska detaljer är hjälpmedel som kanske kan hjälpa oss att tillslut vinna matchen. Några spelare är duktig med bollen, några av oss är duktiga på att springa, nån skjuter med bra precision etc…  MEN! ....vi samtliga bär samma emblem på bröstet och det är vi mycket stolta över. Att få tillhöra Rallarbo Flyers är en ynnest, Det ska Sundsvall få erfara under helgen.