Inför Ankarsvik BK

       vs.          
 
           
 
 På lördag blir det roadtrip, tvåtre timmars bilfärd norrut mot Sundsvall. Mina erfarenheter därifrån är från min seniortid, vi spelade med IBK Aston mot Granlo och troligtvis Sundsvall. Det jag minns från Granlo var snabbheten och hårdheten. Strömsbro p01 har aldrig spelat mot Ankarsvik, så några erfarenheter att lägga i ryggsäcken har vi inte.
 

Ankarsvik har vunnit sina inledande matcher och har gjort många mål. Enligt meritlistan på deras hemsida har p01/02 varit på många cuper genom åren och varit framträdande. Efter 2 matcher spelade så leder Ankarsvik serien, dom spelar även i HJ17serien där dom ligger i mitten av tabellen. Är dom favoriter? -Vem brys sig, tänker jag.

 

Vi är Rallarbo Flyers, ett gäng tonåringar med samma intressen och ambitioner. Vi är alla både ankare och segelduk. Vi står stadigt med varandra och hjälps åt att segla framåt och när det behövs stanna upp, reflektera och ta ny fart framåt igen. Några spelare har börjat spela innebandy igen efter några års uppehåll. Det är bra kurage i truppen där innebandy inte är det viktigaste i livet, men när man väl är på arenan är laget det centrala.

 

Vi har 2timmar innebandy denna vecka, förra veckan fick vi tre timmar. Vi fortsätter att jobba vidare med grunderna, det blir sakteliga snabbare och effektivare. Förra onsdagen hade vi gemensam träning med p02, där vi genomförde en staffetträning. Med mixade lag tävlade de om gjorda mål/missade avslut genom varje övning. När väl matchspelet skulle börja räknades poängen ihop till gjorda mål. Det ena laget började matchen genom att leda med 17-12 om jag minns rätt. Men laget som låg under vände och vann. Det förlorande laget fick plocka ner sargen. Det finns tydligen stor heder i det.

 


När vi tränat som vi gjort de senaste veckorna, disciplinerat och en del nya övningar kombinerat med taktiska uppgraderingar blir man ganska full med nya saker. Därför kan det vara skönt att ta ner innebandyn till lek och tävling, där vi kan ladda om batterierna och starta upp en ny intensiv period.

 


Vi ska förbereda oss så gott vi kan inför uppgiften i Sundsvall. Vad jag vet i dagsläget har vi inga sjukdomar och för många är en provvecka över. På skadefronten har vi nån häl och fot som spökar. 


Återkommer med referat om matchen, inför helgen publiceras en intervju med Oscar Nordvall.

 

 

FORZA FLYERS

Kommentera här: